ir a principal
|
Ir a lateral
Salses del Món
Anar al final
Inici
Login
Inici
Índex de Receptes
Entrades RSS
Dip de Roquefort
Publicat per
Unknown
a les
23:41
Ingredients:
150 gr. de formatge Roquefort
50 gr. de crema de llet
1 cullerada de conyac
2 cullerades de nous picades
Elaboració
Barregeu bé tots els ingredients, podeu ajudar-vos d'una batedora manual o elèctrica. Quan obtinguem una crema homogènia, ja podrem servir el dip.
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cercar
Tags
Amanides
(8)
Bàsiques
(1)
Carns
(15)
Couscous
(1)
Dips
(8)
General
(1)
Guisats
(1)
Hortalisses
(2)
Marisc
(1)
microones
(1)
Pastes
(13)
Peixos
(8)
Pizzes
(1)
Postres
(1)
Purés
(1)
Verdures
(5)
Altres webs / blogs
Web Receptes (Castellà)
El Bon Menjar
Olleta de verdures
Arxiu del blog
de juliol
(4)
de novembre
(1)
d’octubre
(2)
de setembre
(2)
d’agost
(4)
de juliol
(3)
de juny
(5)
de maig
(2)
d’abril
(5)
de març
(6)
de febrer
(9)
Seguidors
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada