Dip Blanc

Ingredients:


½ terrina de formatge cremós
½ cullerada de fonoll
½ cullerada de menta
Oli d'oliva
1 cullerada de suc de llimona
1 mica de ceba picada
Sal
Olives sense pinyol (opcional)
Llet (opcional)


Elaboració:

Renteu i piqueu la menta i el fonoll, procurant que quedi ben fi.Aboqueu en un bol; el formatge amb el fonoll, la menta, oli d'oliva al gust, el suc de la llimona, un polsim de sal i la ceba ben picada. Barregeu bé tots els ingredients, si ens ha quedat molt espessa podem aclarir el dip afegint una mica de llet i tornant a barrejar tots els ingredients. Un cop tinguem el dip fet, l'aboquem en un bol i si voleu el serviu amb una quantes olives sense pinyol picades o tallades a trossos petits.

Aquest dip va molt be per a acompanyar aperitius a base de torrades de pa o les famoses "tortillas" mexicanes.