Ingredients:
300 gr. de cansalada
½ litre de maionesa
2 cebes
150 gr. de formatge parmesà
Oli d'oliva
Elaboració:
Fregiu la cansalada en una paella amb una mica d'oli fins que quedi ben rossa. A continuació afegiu la ceba picada i la doreu una mica. Aboqueu el formatge parmesà, i la maionesa, removeu bé tots els ingredients, i deixeu que cogui tot junt 5 minuts. Passat aquest temps, aboqueu el dip en un bol i deixeu refredar a temperatura ambient.
300 gr. de cansalada
½ litre de maionesa
2 cebes
150 gr. de formatge parmesà
Oli d'oliva
Elaboració:
Fregiu la cansalada en una paella amb una mica d'oli fins que quedi ben rossa. A continuació afegiu la ceba picada i la doreu una mica. Aboqueu el formatge parmesà, i la maionesa, removeu bé tots els ingredients, i deixeu que cogui tot junt 5 minuts. Passat aquest temps, aboqueu el dip en un bol i deixeu refredar a temperatura ambient.
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada