Harissa

Ingredients:

100 gr. de bitxos
3 grans d'all
3 cullerades d'oli d'oliva
1 culleradeta de coriandre
1 culleradeta de comí

Preparació:

Obrim per la meitat els bitxos i els hi traiem les llavors, a continuació els deixarem en remull en aigua uns 30 minuts. Passat aquest temps, els traiem i els piquem amb l'ajuda d'un morter, quan estiguin llestos els abocarem en un bol.

Adjuntem al bol la resta d'ingredients i ho premsem bé amb l'ajuda de la ma de morter. Quan ho tinguem llest ho cobrirem amb l'oli. Ho tapem i ho deixem reposar unes hores abans de consumir.

4 comentarios:

Receptes.cat ha dit...

Que pica gaire això?

Salses ha dit...

No no pica gaire

gastropuntcat ha dit...

Hola!

Estem preparant un projecte que obrirem a partir del dia 28 d'aquest mes.
Serà un espai orientat a promocionar la gastronomia catalana i els blocs catalans o de parla catalana de quelcom lloc.

Hi podrà participar tothom que ho vulgui i en la mida que es desitgi, ja sigui recomanant restaurants, vins, llibres de cuina, botigues, enviant-nos un menú dels plats que ja tingueu publicats(amb una petita descripició del vostre bloc), mercats o explicant-nos els actes gastronòmics de la vostre localitat,qualsevol cosa que creieu interessant serà ben rebuda, nosaltres ho publicarem amb un enllaç al espai del blocaire que ho ha proposat per tal de donar-lo a conèixer a tanta gent com puguem.

En l'apartat de gastroblocs, estem fent un llistat de tots els blocs per províncies, ens podríes aclarir els dubtes sobre la teva província, per tal d'incloure el teu bloc al llistat?.
Gràcies i Salut!
Loles i Núria.
Gastropuntcat
www.gastropuntcat.blogspot.com

bojosperlacuina ha dit...

Ostres, si hagués trobat la recepta abans, no m'hauria tornat boja cercant-ne per comprar. Gràcies!