Ingredients:
1 tassa de maionesa
½ iogurt
6 cullerades d'herbes de provença
Elaboració:
Poseu la maionesa i el iogurt en un bol. A continuació aboqueu les herbes de Provença i barregeu-ho tot bé.
Aquesta maionesa va molt be per a acompanyar plats de peix.
1 comentarios:
Hola,
porto el blog del Club de Cuines (a clubdecuines.cat), portal de cuina de TV3 i Catalunya Ràdio, i de cara a St Jordi volia demanar als blogs de cuina en català que em recomanessin un llibre de cuina i que em diguessiu en una frase o dos perquè us agrada o el recomaneu. M'ho pots enviar per correu electrònic a clubdecuines@tv3.cat? D'això en vull publicar un text o varis, que servirà tant per conèixer llibres de cuina com per conèixer blogs com el teu...
Esborra aquest comentari quan vulguis, ja entenc que no va lligat amb el contingut d'aquest text, però no trobava altre manera de contactar.
Gràcies!
Roger
Publica un comentari a l'entrada