ir a principal
|
Ir a lateral
Salses del Món
Anar al final
Inici
Login
Inici
Índex de Receptes
Entrades RSS
Oli de tòfona blanca
Publicat per
Unknown
a les
20:05
Ingredients:
½ tòfona blanca
Oli d'oliva
Elaboració:
Poseu la tòfona en una ampolla i a continuació aboqueu ¾ de litre d'oli d'oliva.
Tapeu bé l'ampolla i agiteu una mica.
Deixeu marinar l'oli uns dies abans de servir-ho.
Aquest oli es pot utilitzar com a amaniment per a pastes, amanides i peixos a la planxa.
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cercar
Tags
Amanides
(8)
Bàsiques
(1)
Carns
(15)
Couscous
(1)
Dips
(8)
General
(1)
Guisats
(1)
Hortalisses
(2)
Marisc
(1)
microones
(1)
Pastes
(13)
Peixos
(8)
Pizzes
(1)
Postres
(1)
Purés
(1)
Verdures
(5)
Altres webs / blogs
Web Receptes (Castellà)
El Bon Menjar
Olleta de verdures
Arxiu del blog
de juliol
(4)
de novembre
(1)
d’octubre
(2)
de setembre
(2)
d’agost
(4)
de juliol
(3)
de juny
(5)
de maig
(2)
d’abril
(5)
de març
(6)
de febrer
(9)
Seguidors
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada