Ingredients:
Oli d’oliva
2 grills d’all
Sal
Preparació:
Recepta extreta de www.elbonmenjar.com
Ingredients:
Oli d’oliva
2 grills d’all
Sal
Preparació:
Etiquetes: Carns
Etiquetes: Pastes
Etiquetes: Dips
Etiquetes: Pastes
Ingredients:
4 iogurts
1 ceba
1 pebrot vermell
Menta fresca
Preparació:
Pelem la ceba i la piquem ben fina.
Tallem a trossos fins el pebrot i piquem la menta.
Batem en un bol el iogurt i afegim el ceba, el pebrot i la menta fins a aconseguir una salsa bes fina. Un cop tinguem la textura que desitgem tapem el bol amb film transparent i deixem reposar la salsa uns 30 minuts abans de servir-la.
Aquesta salsa va molt be com a amaniment per a pastes
Etiquetes: Pastes
Ingredients:
2 rovells d'ou
2 cullerades soperes de mantega
Vinagre de vi blanc
Suc de llimona
Sal
Pebre
Elaboració
Foneu la mantega en un pot vigilant que no es cremi i no bulli. Reserveu-la.
Poseu en un pot al bany maria els rovells, el vinagre i unes gotes de suc de llimona.
Etiquetes: Carns
Diseño de Design Disease | A Blogger por Blog and Web